GDPR}
Novinky

Přístav 7 - program akcí a přednášek listopad 2018

Všechny Vás srdečně zveme do kulturně vzdělávacího centra Přístav 7, který vznikl za podpory nadačního fondu Agora 7.

 

Už je to tu zase......Dárek pro každého 2018

A UŽ JE TO TU ZASE.

Náš dobročinný projekt „Dárek pro každého“ již pátý rok plní přání dětí, které ze sociálních důvodů dárky, které by si přály, nedostávají. Chtěli jsme, aby i tyto děti měly veselé Vánoce s dárky jako ostatní, aby si i ony užily kouzlo Vánoc se vším všudy.

Vitamínová podpora našim klientům

Nadační fond "Agora 7" se mimo jiné stará i o zdraví našich klientů

Dárek pro každého 2017

Dárek pro každého 2017

Farní charita Holešovice ve spolupráci s městskou částí Praha 7 a s nadačním fondem "Osvojme si stáří" pořádají již 4.ročník úspěšného projektu "Dárek pro každého".

Vydali jsme knihu!

Vydali jsme knihu!

Přinášíme vám unikátní knihu receptů a humorných příběhů.

Nadační fond Agora 7

Vážení klienti, partneři a přátelé charity,

dovolte mi, abych Vám představila nadační fond "Agora"

Tříkrálová sbírka - jak bude probíhat v Praze 7?

Stejně jako v letech předchozích i letos budeme pořádat Tříkrálovou sbírku.  

A znovu si ji vzala na starost Karolína Kykalová spolu s dalšími maminkami. 

Sbírka bude probíhat od 2.1.2017 do 9.1.2017.

 

 

 

 

 

 

 

Tříkrálová sbírka 2017

Farní charita Holešovice se již po sedmnácté účastní Tříkrálové sbírky, která je pořádána Charitou Česká republika

Dárky od Vás už dělají radost dětem a našim klientům

Vážení dárci,

 

velmi bych Vám chtěla poděkovat, že jste se již potřetí zůčastnili projektu "Dárek pro každého" a udělali radost spoustě dětem a i našim klientům.

V záplavě dárků :-)

 

 

I letos byl o projekt "Dárek pro každého" velký zájem a díky Vám bude mít spousta dětí a našich klientů pod stromečkem to, co jsi přáli.

V naší fotogalerii se můžete podívat, jak vypadá kancelář zasypaná dárky:-)

 

Velmi Vám děkujeme

 

 

Dárek pro každého 2016

Farní charita Holešovice ve spolupráci s městskou částí Praha 7 a s nadačním fondem "Osvojme si stáří" pořádají již 3.ročník úspěšného projektu "Dárek pro každého".Pojďme společně udělat radost dětem ze sociálně slabých rodin, aby i ony našly pod stromečkem dárky.

Potravinová a materiální pomoc - FEAD

Potravinová a materiální pomoc - FEAD

 

Farní charita Holešovice se od srpna začala podílet na programu Ministerstva práce a sociálních věcí , který je financován z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám.

Tříkrálová sbírka 2016

Tříkrálová sbírka 2016

Farní charita Holešovice se již poněkolikáté účastní  Tříkrálové sbírky.

Všechny dárky už jsou u svých malých majitelů

Všechny dárky už jsou u svých malých majitelů

Vážení dárci,

 

ráda bych Vám všem poděkovala za Vaši účast na vánočním projektu "Dárek pro každého". Díky Vaší štědrosti ......

 

 

Dárky, kam se podíváte :-)

Dárky, kam se podíváte :-)

Vážení dárci,

 

všechny dárky z našich seznamů jsou již rozebrané

První dárky už dorazily

První dárky už dorazily

Milí dárci,

všem bych Vám chtěla velmi poděkovat

 

Dárek pro každého

Dárek pro každého

Velmi Vám děkujeme, že se s námi budete podílet na druhém ročníku projektu "Dárek pro každého". Seznamy dárků budou k dispozici od 15.11. 2015 a to buď na našich webových stránkách nebo v sakristii kostela sv. Antonína.

Sladké a veselé Velikonoce

Sladké a veselé Velikonoce

Velikonoce nejsou pouze významným křesťanským svátkem, ale i oslavou příchodu jara......

Výsledky Tříkrálové sbírky 2015

Vážení dárci,koledníci,

 

všechny kasičky z Tříkrálové sbírky byly  již sečteny

Tříkrálová sbírka 2015

Tříkrálová sbírka 2015

Farní charita Holešovice se již po patnácté účastní Tříkrálové sbírky

Nejen děti budou mít hezké Vánoce

Děkujeme všem, kteří se rozhodli udělat radostné Vánoce nejen dětem

Pomohli jste splnit dětská přání

Pomohli jste splnit dětská přání

Děkujeme všem, kteří se zapojili do projektu "Pomozte nám vykouzlit úsměvy (nejen) na dětských tvářích"

Pomozte nám vykouzlit úsměvy (nejen) na dětských tvářích

Pomozte nám vykouzlit úsměvy (nejen) na dětských tvářích

Děkujeme všem, kteří se rozhodli podpořit projekt, jehož cílem je zejména obdarovat děti ze sociálně slabých rodin dárky, o které si napsaly Ježíškovi. Tento projekt organizujeme společně s MČ Praha 7.

 

Karafy, které pomáhají

Karafy, které pomáhají

Farní charita Holešovice podpořila projekt "Voda pro Afriku"

GDPR

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

 

pro klienty o zpracování jejich osobních údajů

 

Vážení klienti,

 

z platné právní úpravy zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů a především z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabývá účinnosti ke 25. květnu 2018, pro nás vyplývá řada povinností týkajících se ochrany Vašich osobních údajů. Věřte, že na jejich plnění klademe maximální důraz a přinášíme Vám následující nejdůležitější informace týkající se zpracování Vašich osobních údajů.

 

  1. Jaké údaje zpracováváme?

 

Ve vašem případě zpracovává organizace   Farní charita Holešovice

se sídlem Dukelských hrdinů 974/16

170 00 Praha 7

               IČ: 49368222

              (dále jen „FCH“, či „my“):

 

FCH uchovává o svých klientech  následující informace:

  • identifikační údaje obsažené ve smlouvě o poskytování sociální služby, v záznamu z jednání se zájemcem o pečovatelskou (odlehčovací) službu, v dohodě o konkrétním způsobu poskytování pečovatelské (odlehčovací) služby, v individuálním plánu klienta:
    • jméno a příjmení, příp. titul,
    • datum narození
  • kontaktní údaje
    • adresa trvalého pobytu,
    • telefonní a e-mailové spojení,
  • údaje o úhradě poskytnutých sociálních služeb v případě převodu na bankovní účet, číslo Vašeho bankovního účtu.

 

Tyto údaje sbíráme v rozsahu nezbytném pro Vaši identifikaci, jakožto klienta FCH

Jiné Vaše osobní údaje nezpracováváme.

 

  1. Na základě čeho, za jakým účelem a jak dlouho Vaše osobní údaje zpracováváme?

Údaje obsažené ve smlouvě o poskytování sociální služby, v záznamu z jednání se zájemcem o pečovatelskou (odlehčovací) službu, v dohodě o konkrétním způsobu poskytování pečovatelské (odlehčovací) služby  zpracováváme na základě právního vztahu mezi Vámi a naši organizací, jehož předmětem je poskytování sociálních služeb. Účelem takového zpracování je poskytování uvedených služeb.

 

V případě, kdy jste nám poskytl souhlas ke zpracovávání Vašich kontaktních údajů, zpracováváme tyto údaje na základě Vašeho souhlasu.

 

Účetní a daňové doklady, kterými poskytnutou péči vyúčtováváme, obsahují též některé osobní údaje (jméno a příjmení klienta, typ a rozsah poskytnuté služby, datum vystavení dokladu). Tyto doklady uchováváme pouze pro účely splnění povinností stanovených relevantními účetními a daňovými právními předpisy, po dobu uloženou těmito předpisy.

 

V případě údajů, které zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, je doba zpracování omezena dobou platnosti souhlasu, zpravidla 10 let, není-li souhlas odvolán dříve.

 

 

  1. Komu Vaše osobní údaje zpřístupňujeme, či předáváme?

          Vaše osobní údaje nezpřístupňujeme nikomu.

 

Vaše osobní údaje můžeme předávat třetím stranám zajišťujícím pro nás podpůrné činnosti – vymáhání pohledávek, či právní služby. Tyto třetí strany jsou v postavení zpracovatele osobních údajů, předáváme jim pouze osobní údaje nezbytné pro daný účel  (vymáhání pohledávek, či právní služby), a to pouze údaje těch klientů, kterých se konkrétní podpůrná činnost týká. Zpracovatele osobních údajů zajišťující výše uvedené činnosti pečlivě vybíráme.

 

Vaše osobní údaje nepředáváme do jiných zemí.

 

  1. Vaše práva dle platné právní úpravy

Rádi bychom Vás též informovali, že dle platné právní úpravy ochrany osobních údajů máte následující práva:

  • právo přístupu k osobním údajům, které ve Vašem případě zpracováváme,
  • právo na opravu Vašich osobních údajů v případě, že by byly v kterémkoli směru nesprávné, či nepřesné,
  • v případě, že byste zjistili, nebo se domnívali, že provádíme zpracování Vašich osobních údajů, které je v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, zejména pokud by Vaše osobní údaje byly nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, máte právo požádat nás o vysvětlení a také požadovat, abychom odstranili takto vzniklý stav (např. blokováním, provedením opravy, doplnění nebo likvidací Vašich osobních údajů),
  • právo požadovat výmaz osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
  • právo vznést námitku proti zpracování za účelem posouzení, zda došlo k porušení povinností uložených nám platnou právní úpravou,
  • v případě, kdy Vaše osobní údaje zpracováváme na základě souhlasu, máte právo odvolat souhlas,
  • kromě výše uvedeného máte též právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.
  • máte též právo na přenositelnost těch údajů, které jste nám poskytl a které zpracováváme na základě nezbytnosti jejich zpracování pro účely plnění smlouvy. V případě, kdy byste měli zájem předat tyto údaje jinému správci, Vám umožníme získat Vaše osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, případně, bude-li to technicky proveditelné, je přímo předáme jinému správci.

 

V případě jakýchkoli nejasností, či dotazů ohledně zpracovávání Vašich osobních údajů se na nás můžete kdykoli obrátit písemně na adrese: Farní charita Holešovice, Dukelských hrdinů 974/16, 170 00 Praha 7.

 

V Praze dne 17. 5. 2018

 

S úctou

 

 

Farní charita Holešovice

Mgr. Jana Fajstavrová

ředitelka